Velkommen -Sådan tilmelder du dig.

28-04-2020

Sådan tilmelder du dig et af vores svømmehold 

Er du i tvivl om, hvordan du tilmelder dig, kan du finde hjælp her.

Til at starte med skal alle medlemmer skal oprette en ny profil. Dette gøres i højre hjørne på forsiden. Her er der en knap der hedder "Opret profil," som du trykker på.

Når du har fået oprettet din profil, vil din personlige side se ud som på billedet herunder. Her kan du se hvilke hold du er tilmeldt under "Mine tilmeldinger." Skal du melde dit barn til svømning skal du trykke på det grønne ikon "Tilføj familiemedlem," og angive oplysningerne på barnet.

OBS! Du skal også oprette en profil til dig selv hvis du udelukkende ønsker at tilmelde et familiemedlem/barn til et hold. På den måde kan vi kontakte dig, hvis det skulle være nødvendigt.

 

 

Når du har oprettet din profil kan du under "Tilmelding" tilføje de hold som du ønsker dig selv og dine familiemedlemmer ønsker at deltage i. Vi har en masse underkategorier under "Tilmelding" (se på billedet), så skal du eks. tilmelde dit barn på 7 år til svømning, kan du gå ind på "Børnesvømning 4-10 år og læse mere om holdene, og derved komme videre til tilmeldingen.

Ved du allerede hvilket hold, du skal tilmeldes kan du også bare vælge "Alle hold" og i søgefeltet skrive det hold, du ønsker at tilmeldes.

OBS!! Der er mange hold, brug søgefeltet øverst og skriv det holdnavn du ønsker at tilkøbe.

 

Når du har fundet det, hold du gerne vil tilmelde dig skal du huske at tilvælge det adgangsgivende armbånd. Sørg for at det er valgt til som vist på billedet. Alle medlemmer skal have et adgangsgivende armbånd. Dette kan tilkøbes under hvert hold. Hvis man er 4 personer i en hustand som vil deltage på et hold skal alle 4 altså have et armbånd. Man kan tilvælge det på alle hold. Det er kun nødvendigt at købe ét armbånd pr person. Hvis samme person vil gå på to hold er det stadig kun nødvendigt at købe ét armbånd.

Efterfølgende kan du gå videre til betaling nederst på siden.