ActionSport

 

Lystrup Svømning tilbyder spændende og alternative svømmetilbud tilbud til større børn og unge i aldersgruppen 8-16 år. Disse kaldes for ActionSport-hold, og de er fyldt med action, sjove konkurrencer og anderledes vandaktiviteter, såsom boldspil i vandet, forhindringsbaner og livredningsaktiviteter. 

ActionSport kan ses som et alternativ til den klassiske svømmeundervisning, og er primært for børn, der gerne vil gå til svømning, men ikke nødvendigvis med det fokus at ligge og svømme bane efter bane. Alle vores forskellige ActionSport-hold kan du læse mere om herunder.

 

ActionSport Challenge 8-14 år

 

ActionSport Challenge er for vandglade drenge og piger, som ønsker konkurrence- og actionprægede aktiviteter i og under vandet. På holdet undervises og eksperimenteres der i en lang række alternative vandaktiviteter såsom undervandsrugby, ultimate, vandrundbold, sportsdykning, funbalz, boldlege og aktiviteter med iPad. 

Tilmelding

ActionSport Challenge tilbydes torsdage fra 17.45-18.30. I kan tilmelde jer her.

 

ActionSport Ninja 8-14 år

 

ActionSport Ninja er for friske vandglade drenge og piger, som søger en alternativ, udfordrende og sjov fritidsaktivitet og som synes det er sjovt at bygge og gennemføre forhindringsbaner i svømmehallen. Instruktøren byder hver gang ind med ideer til at bygge banen op, så bassinets muligheder under, over og i vandet udnyttes. På den måde bliver børnenes fysik, sanser, samar- bejdsevner og fantasi udfordret til at udvikle og afprøve de fedeste forhindringsbaner.

Tilmelding

ActionSport Ninja tilbydes hver tirsdag fra 17.00-17.45. I kan tilmelde jer her.

 

ActionSport Girls 8-14 år

 

ActionSport Girls er for vand- og musikglade piger, som ønsker at prøve udfordrende og sjove vandaktiviteter til den fedeste musik. Det er ren pigehygge og sjov – aktiviteterne spænder fra AquaFitness og dans i vandet til at lave musikvideoer, svømme med havfruehaler og prøve alt fra kunstsvømning/ballet til også at have det sjovt med bolde og store svømmeplader.

Tilmelding

ActionSport Girls tilbydes hver tirsdag fra 18.45-19.30. I kan tilmelde jer her.

 

ActionSport Rescue Kids 8-14 år

 

ActionSport Rescue Kids er for vandglade drenge og priger, der gerne vil lære alt om de færdigheder, som en livredder skal beherske. Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter har et livreddertårn, som indeholder fedt livredningsudstyr til undervisningsbrug. Med alt det nye livredningsudstyr fra tårdet vil børnene blive udfordret både på land og i vand og lære både individuelt og i samarbejde at redde hinanden, yde førstehjælp samt blive udfordret i sjove konkurrencelivredningsøvelser.

Tilmelding

ActionSport Rescue Kids tilbydes hver onsdag 17.30-18.15, og I kan tilmelde jer her.

 

ActionSport TeamGames 8-14 år

 

ActionSport TeamGames er et alternativt tilbud til alle vandglade drenge og piger, der er vilde med både boldspil og vandaktivitet! På holdet kombineres kendte boldspil så som minivandpolo, vandbasket, vand-volley, undervandsrugby og tonserbold med masser af konkurrencer, sjove øvelser og action. Det er holdet, hvor der er fart over feltet og hvor alt hvad vi laver, er supersocialt.

Tilmelding

ActionSport TeamGames tilbydes hver fredag 17.15-18.00, og I kan tilmelde jer her.

 

ActionSport Skillz 11-16 år (i varmtvandsbassin)

 

OBS! ActionSport Skillz er det eneste ActionSport-hold, der foregår i varmtvandsbassinet.

Holdet er for børn og unge som er vilde med at prøve nye måder at bevæge sig på og udfordre kroppen i varmtvandsbassinet. På holdet laver vi alt fra balancelege på padleboards til sjove samarbejdsøvelser og fitness i og ved vandet. Vi skal f.eks. løbe på løbebånd, som er i bassinet, træne med elastikker, bokse på boksebolde og konditionstræne på en sjov måde. ActionSport Skillz er et hold, hvor du udvikler dig og derfor kan alle være med.

Tilmelding

ActionSport Skillz tilbydes hver torsdag fra 16.30-17.15, og I kan tilmelde jer her.

 

Adgangsgivende armbånd

 

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

Det adgangsgivende armbånd koster 150 kr.

 

Sæsonen starter/slutter

 

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.

 

Tilmeld dig her