AquaYoga & Pilates

 

Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter tilbyder både AquaYoga og AquaPilates. Dette kan læse mere og tilmelde dig her.

 

AquaYoga

 

AquaYoga er yoga tilpasset i vandet. I det varme vand vil du være i stand til at strække kroppen optimalt igennem, samtidig med at du får styrket dine muskler, din balance og din koordination. Alt sammen gennem øvelser, der også er skånsomme for dine led.

Igennem vejrtræknings- og mindfulnessøvelser samt yogastræk vil du berolige dit nervesystem og lægge tankemylder og bekymringer på hylden for en stund. Efter hver træningsgang vil du opleve fornyet ro og mere overskud til at håndtere hverdagens udfordringer. Som supplement til træningen benyttes der SuP-boards, der udvider yogaens balanceelement.

AquaYoga foregår i varmtvandsbassinet.

Tilmelding

Vi tilbyder AquaYoga to gange om ugen på disse tidspunkter:

 

AquaPilates

 

AquaPilates er et unikt træningstilbud til dig, der ønsker at styrke din kernemuskulatur og tydeliggøre dine kropslinjer. Pilates er en effektiv træningsform med særligt fokus på de små muskelgrupper, der giver dig en stærk og smidig krop, og som kan være med til at forbedre din kropsholdning.

Træningen i det varme vand giver god mulighed for rolige og kontrollerede bevægelse, og vil samtidigt være skånsom mod dine led og behandle og forbygge skader. Du vil både lave øvelser i det varme vand og på SuP-boards i bassinet, der yderligere udfordrer din balance.

AquaPilates foregår i varmtvandsbassinet.

Tilmelding

AquaPilates tilbydes hver mandag fra kl. 19.15-20.00, og du kan tilmelde dig her.

 

Adgangsgivende armbånd

 

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter. Pris: 150 kr.

 

Holdene starter/slutter

 

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.