Specialhold med og uden personlig ledsager
til børn og teenagere (4 - 18 år) 

 

”At have et særligt behov” er børn og teenagere, som er usikre, psykisk sårbare, har motoriske udfordringer, overvægtsproblemer, ADHD eller andre særlige behov.
Undervisningen er tilrettelagt, så det enkelte barn imødekommes og udfordres. Der er færre deltagere og flere undervisere på de enkelte hold, så der er god tid og plads til individuel hjælp.

Vi stiller i vores faciliteter og omklædningsrum følgende til rådighed til omklædning og adgang til bassinerne

Kontakt os gerne i forbindelse med tilmelding til et hold 


Vi tillægger det stor værdi, at underviserne fordeler sig mellem børnene og skaber gode relationer mellem sig selv og børnene. Vi ønsker at imødekomme jeres barn bedst muligt og har derfor brug for en gensidig dialog med forældre inden opstart på holdet.
Vi beder jer derfor i forbindelse med tilmelding til holdet at kontakte 

Thor Birkholm på sport@lystrupsvoemning.dk eller tlf. 22 53 78 01.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Holdtilbud uden personlig ledsager 

Vi tilbyder forskellige hold til børn og teenagere, der svømmer uden personlig ledsager. Holdene er opdelt efter alder, men er I i tvivl om hvilket hold der passer, må I meget gerne skrive til ovenstående mail. De tre hold er:

I undervisningen lægger vi vægt på, at:

 

Søstjerner 4-7 år

 

Søstjerner er for de yngste børn, og foregår i vores varmtvandsbassin. Det tilbydes to gange om ugen:

Nuværende pris gældende fra 1. april 2023: 705 kr.
Pris for hel sæson: 1.975 kr.

 

Blæksprutter 8-12 år 

 

Blæksprutter er for de mellemste børn og unge, der svømmer uden ledsager. Holdet foregår i vores 25-meter bassin, og tilbydes på følgende tidspunkter:

Nuværende pris gældende fra 1. april 2023: 645 kr.
Pris for hel sæson: 1.775 kr.

 

Hajer 13-18 år 

 

Hajer er for de ældste børn og unge, der svømmer uden personlig ledsager. Det foregår også i 25-meter bassinet, og tilbydes på følgende tidspunkt:

Nuværende pris gældende fra 1. april 2023: 645 kr.
Pris for hel sæson: 1.775 kr.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Holdtilbud med personlig ledsager 

Vi har også hold, som er målrettet børn som har behov for at have en personlig hjælper/ledsager med i vandet. Disse hold undervises med udgangspunkt i Halliwick-metoden og har primært fokus på at gøre tiden i vandet så god som mulig så barnet glæder sig til at komme til svømning. Her er holdene også inddelt efter alder:

Vi har følgende faciliteter i svømmehal og omklædning til at lette oplevelsen for jer:

Søanemoner 6-9 år 

 

Søanemoner er for yngre børn, der har behov for at have en personlig ledsager med i vandet. Undervisningen foregår i vores varmtvandsbassin, og det tilbydes to gange om ugen på disse tidspunkter:

Nuværende pris gældende fra 1. april 2023: 1.025 kr.
Pris for hel sæson: 3.100 kr.

 

Krabber 9-13 år 

 

Krabbe-holdet er for de mellemste børn og unge, som har behov for at have en personlig ledsager med i vandet. Undervisningen foregår i vores varmtvandsassin, og tilbydes følgende dage om ugen:

Nuværende pris gældende fra 1. april 2023: 1.025 kr.
Pris for hel sæson: 3.100 kr.

 

Hummer 13 - 20 år 

 

Hummere er for de største børn og unge, der skal have en personlig ledsager med i vandet. Undervisningen foregår i vores varmtvandsbassin, og tilbydes en enkelt gang om ugen:

Nuværende pris gældende fra 1. april 2023: 1.025 kr.
Pris for hel sæson: 3.100 kr.