Etniske Kvinder

 

Holdet for etniske kvinder er en kombination af træning i vand og AquaFitness samt mulighed for at svømme i vores varmtvandsbassin og benytte spabadet til afslapning og velvære. Målet med holdet er at tilbyde foreningsaktiviteter til kvinder af anden etnisk baggrund, introducere til svømmefærdigheder og tilbyde motion i form af AquaFitness og bevægelse i vandet.

I holdtiden bliver der lukket af til svømmehallen, således at der er respekt for, at der ikke er mænd tilstede. Holdet er et foreningshold, hvorfor der skal oprettes medlemskab til holdet for at del- tage i undervisningen.

 

Træningstider og tilmelding

 

Holdtilbuddet for etniske kvinder tilbydes hver onsdag fra kl. 10.00-11.30. 

Du opretter dig som medlem enten ved køb af et 12-turskort eller et 20-turskort. Herefter har du adgang til holdet, og kan komme til træning de onsdage, der passer dig.

Pris:

Et 12-turskort til holdet Etniske Kvinder koster 980 kr., og du kan tilmelde dig her.

Et 20-turskort til holdet Etniske Kvinder koster 1.630 kr., og du kan tilmelde dig her.

 

Adgangsgivende armbånd

 

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

Pris: 150 kr.

 

Holdet starter/slutter

 

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.