FamilieSvømning i varmtvandsbassinet

Lystrup Svømning tilbyder FamilieSvømning 5 gange om ugen. Dette er holdet for familien, der ønsker aktive, sjove og sociale oplevelser sammen som familie i vandet. Familiesvømmere har varmtvandsbassinet, spabad og det sansemotoriske vandområde til rådighed, så der er idelle rammer for fri leg og fællesskab for voksne og børn i vandet. Begge saunaer vil under FamilieSvømning være fællessaunaer, så hele familien kan hygge sig sammen enten i Wellness- eller Vildmarkssaunaen. Alle materialer til leg og svømning er til din rådighed under FamilieSvømning.

 

Svømmetider for FamilieSvømning

 

FamilieSvømning tilbydes i varmtvandsbassinet, sansemotorisk bassin og spabad på følgende tidspunkter:

Medlemskab og priser

 

Medlemskab til Familiesvømning er for 1 familie (forældre og børn i samme husstand). Bor I flere familier sammen, skal der købes medlemskab pr. familie. 

Priser:

For at få adgang til FamilieSvømning kan I købe et sæsonkontingenthvor I har fri adgang til varmtvandsbassinet i hele svømmesæsonen 2022/2023.

Nuværende pris gældende fra 1. april:  1.335 kr.
Pris for hel sæson: (familie samme husstand): 4.200 kr.

I kan også vælge at købe et 12-turskort for 1.400 kr. eller et 20-turskort for 2.340 kr.

 

Adgangsgivende armbånd

 

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

Pris: 150 kr.

Ved FamilieSvømning anbefaler vi, at I erhverver min. 2 adgangsgivende armbånd, så I har adgang til begge omklædningsrum.

 

Sæsonen starter/slutter

 

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.