Frisk Fredags Fitness

Holdet er for dig, som er uvant i foreningslivet, og godt kunne tænke sig bevægelse og træning i vand. Det kan være du er ved at komme over en skade og gerne vil starte blidt ud, eller det kan også være du bare gerne vil ud og få nogle nye bekendtskaber. Der er altså lidt for enhver smag, hvad end du er 30, 50 eller 70 år. 

Træningen vil derfor være hensyntagende i forhold hvad du har med i bagagen, og være en blanding af vandgymnastik, kondition og fælles aktiviteter. Typisk vil træningen vare 35-40 minutter, mens der så er tid til en tur i spabad de sidste ca. 5-10 minutter. 

Efter hver træning vil det være muligt at benytte Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetcenters fælleslokaler, og få sig en kop kaffe/te eller et stykke frugt.

 

Tilmelding og priser

 

Frisk Fredags Fitness foregår i varmtvandsbassinet.

Tilmelding

Frisk Fredags Fitness finder sted hver fredag fra kl. 11.00-11.45. Du kan tilmelde dig her. 

 

Adgangsgivende armbånd

 

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

Pris: 150 kr.

 

Holdet starter/slutter

 

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.