Legenderne

 

Synes du banesvømning eller løbebåndet er trivielt og kedeligt? Eller ønsker du en sport, hvor fællesskabet er i centrum? Så er vores aktivitetshold ”Legenderne” helt sikkert noget for dig. Her er der plads til alle mænd, der ønsker at komme op af sofaen og dyrke motion på svømmehold med afvekslende aktiviteter, motion, sammenhold og god stemning i omklædningsrummet.

Vores instruktører vil sørge for, at du motiveres til at deltage i de mange forskellige svømmeaktiviteter. Du kommer bl.a. til at prøve kræfter med undervandsrugby, livredning, AquaCross, dykkeudfordringer, stafetter, ’tonserbold’, udspringsøvelser og meget mere. På holdet er der plads til alle, der har lyst til at være aktive og have det sjovt i fællesskab med andre. Aktiviteterne er udfordrende for alle niveauer – fra en nybegynder til den habile svømmer.

Kom og få fede oplevelser i fællesskab med andre mænd - det kræver ikke andet end, at du er parat til at være aktiv i vandet sammen med en flok vandglade mænd.

 

Pris og tilmelding

 

Legenderne foregår i 25-meter bassinet.

Tilmelding

Vi tilbyder Legenderne én gang om ugen - hver tirsdag fra 21.15-22.00. Tilmeld dig her.

 

Tredje halvleg og fællesskab i top

Vi indbyder til, at deltagerne på holdet udover aktiviteter og sjov i bassinet, mødes til andre sjove og sociale arrangementer. Det kan være udendørs aktiviteter, som fodbold og floorball på Fællesskabspladsens aktivitetsbane eller grillaftener på Fælleskabspladsen, hvor deltagerne kan booke grillhytten Helios med tilhørende udekøkken. Her kan deltagerne grille, hygge og få sig en velfortjent kold øl.

 

Adgangsgivende armbånd

 

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

Pris: 150 kr.

 

Holdet starter/slutter

 

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.