SaunaGus Kuraften 

SaunaGus er afslappende, beroligende, livsgivende og giver dig fornyet energi – det hele skabes af gusmesterens valg af dufte, musik og lys. Under en SaunaGus hælder gusmesteren vand og æteriske olier på saunaovnen for at skabe duft og aroma i saunaen, som har forskellige kvaliteter. Gusmesteren fordeler damp og varm luft i saunarummet ved at vifte og svinge med håndklæder for at skabe behagelige varme vindstød. SaunaGus er den perfekte måde at få den optimale oplevelse ud af vores saunaer og gusmester bestræber sig på altid at give dig den bedst mulige gus-oplevelse.

SaunaGus er afslappende, beroligende, livsgivende og giver dig fornyet energi – det hele skabes af gusmesterens valg af dufte, musik og lys. Under en SaunaGus hælder gusmesteren vand og æteriske olier på saunaovnen for at skabe duft og aroma i saunaen, som har forskellige kvaliteter. Gusmesteren fordeler damp og varm luft i saunarummet ved at vifte og svinge med håndklæder for at skabe behagelige varme vindstød. SaunaGus er den perfekte måde at få den optimale oplevelse ud af vores saunaer og gusmester bestræber sig på altid at give dig den bedst mulige gus-oplevelse. Det vil altid være en uddannet Gusmester, som står for SaunaGus i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.
Lyset er dæmpet, så der er tid til at komme helt ned i gear, og få sig en ægte sanseoplevelse for både krop og sind. 

Ved SaunaGus får du en vaskeægte sanseoplevelse for krop og sjæl til at starte det nye år. 

 

Køb billet til næste saunagus kuraften 


Torsdag den 23. marts  Kl. 19.15 - 22.00 
Køb din billet her

SaunaGus holdes i begge vores saunaer, som har hvert deres udtryk. Gusmestrene vil lave varierende gus, som præges af forskellige æstetiske olier og fortællinger til at skabe en unik stemning ved hvert gus.

Der vil være 4 gus i hver sauna, som du kan vælge imellem:

Husk badetøj, håndklæde og evt. badekåbe til når du er udenfor.

Vores dygtige gusmester vælger de æteriske olier, og står klar med håndklæderne til at sprede varme og dufte i vores saunaer. Vi har denne aften to forskellige gusmestre, som hver laver 4 gus.
Du skal ved tilmelding vælge 3 gus som du ønsker at deltage i og så vil det være først til mølle på selve aftenen, hvis du ønsker at deltage i 4 gus. Udover min. 3 gus vil der være adgang til vores varmtvandsbassin, spabad og koldvandsspand, ligesom du også kan nyde frisk frugt, nødder, isvand og andet sødt i pauserne mellem hvert gus.