SaunaGus og Wellness

Sanseoplevelser som styrker krop og sind

 

SaunaGus

 

SaunaGus er afslappende, beroligende, livsgivende og giver dig fornyet energi – det hele skabes af gusmesterens valg af dufte, musik og lys. Under en SaunaGus hælder gusmesteren vand og æteriske olier på saunaovnen for at skabe duft og aroma i saunaen, som har forskellige kvaliteter. Gusmesteren fordeler damp og varm luft i saunarummet ved at vifte og svinge med håndklæder for at skabe behagelige varme vindstød. SaunaGus er den perfekte måde at få den optimale oplevelse ud af vores saunaer og gusmester bestræber sig på altid at give dig den bedst mulige gus-oplevelse.

Det vil altid være en uddannet Gusmester, som står for SaunaGus i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.

 

OBS! Fra 01/02-2023 udgår ovenstående SaunaGus-tider, og vi vil udelukkende fokusere på forskellige SaunaGus Events

 

SaunaGus Events

 

I løbet af 2023 afholder vi særskilte gusaftener på udvalgte torsdage fra 19.30-22.00. Her får I muligheden for hele 4 gus samt adgang til varmtvandsbassin, spabassin og koldvandsspand. Derudover serverer vi også frisk frugt, nødder, isvand og lidt sødt i pauserne mellem hvert gus. 

Lyset er dæmpet, så der er tid til at komme helt ned i gear, og få sig en ægte sanseoplevelse for både krop og sind. 

Intropris: 195 kr.

I øjeblikket har vi to kuraftener planlagt. Læs mere om de enkelte og tilmeld dig herunder.

Tilmelding

 

Sæsonen starter/slutter

 

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.