SeniorMotion - svømmetilbud for personer over 60 år

 

Motion i vand og AquaFitness er en ideel træningsform for dig, der vil motionere og have socialt samvær sammen med andre seniorer. Derudover har træning i vand mange fordele, da vandets bærende egenskaber blandt andet giver dig god bevægelighed, samt beskytter dine led mod unødvendige overbelastninger. Hos Lystrup Svømning tilbyder vi til personer over 60 år en række hold med forskellige niveauer af motion, gymnastik og velvære i bassinet. De fleste hold tilbydes i vores varmtvandsbassin og enkelte hold i vores 25-meters bassin.

Vi lægger vægt på, at:

 

SeniorMotion Power

 

SeniorMotion Power er for dig, som ønsker målrettet og varieret træning sammen med andre seniorer. Holdets varighed er 45 minutter, hvoraf 30-35 minutter er fastlagt til fælles træning som AquaFitness, vandgymnastik, simple konkurrenceøvelser, samt andre sociale motionsaktiviteter, der vil udfordre både din styrke, balance og kondition. Den resterende tid er afsat til motionssvømning, hvor der også er mulighed for sparring og udvikling af svømmeteknik.

SeniorMotion Power tilbydes to gange ugentligt - en gang i 25-meter bassinet og en gang i varmtvandsbassinet. 

 

Tilmelding varmtvandsbassin

SeniorMotion Power i varmtvandsbassinet tilbydes hver torsdag fra kl. 13.15-14.00, og du tilmelder dig her.

 

Tilmelding 25-meter bassin

SeniorMotion Power i 25-meter bassinet tilbydes hver fredag fra kl. 18.00-18.45, og du tilmelder dig her.

 

SeniorMotion Basic

 

SeniorMotion Basic er en mere skånsom træningsform end vores Power-hold, og er for dig, der ønsker et motionstilbud i fællesskab med andre. Udover motionssvømning vil der altid være afsat 25-35 minutter til fælles træningsøvelser såsom vandgymnastik og andre simple øvelser, der er skånsomme for led og muskler. Dette har til formål at forbedre din kondition, balance og styrke. Alle øvelser kan følges i eget tempo.

Vi har tre Basic-hold - alle i dagtimerne. To af disse foregår i vores varmtvandsbassin med muligheder for alsidig  på følgende tidspunkter:

Tilmelding

SeniorMotion Basic tilbydes to gange om ugen på følgende tidspunkter:

 

SeniorMotion Fredags Basic

 

De sidste Basic-hold er SeniorMotion Fredags Basic. Det særlige ved dette hold er, at der er adgang til både 25-meter bassinet og varmtvandsbassin. Typisk vil der her være fælles aktiviteter i 25-meter bassinet de første 20-25 minutter, mens de sidste 15-20 minutter er helliget ophold og afslapning i det varme bassin med mulighed for spa, saunaer og koldvandsspand.  Fredags Basic finder sted:

Tilmelding

SeniorMotion Fredags Basic tilbydes hver fredag fra kl. 14.00-15.15, og du tilmelder dig her.

 

SeniorMotion BrainFit

 

SeniorMotion BrainFit er for seniorer, der ønsker et aktivt træningstilbud i vand, der både udfordrer din fysiske formåen og stimulerer din hjernes ydeevne. Træningen på holdet vil både have AquaFitness-aktiviteter som kan forbedre din styrke, kondition, kredsløb og balance. Derudover vil der også være varierende koordinationsøvelser, som stimulerer dig. Træningen afsluttes med udstrækningsøvelser.

Tilmelding

SeniorMotion BrainFit tilbydes to gange om ugen på følgende tidspunkter:

 

Adgangsgivende armbånd

 

Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter har et elektronisk adgangssystem. Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE  derfor investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

Det adgangsgivende armbånd koster 150 kr.

 

Holdene starter/slutter

 

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.