Stationstræning

 

Lystrup Svømning tilbyder forskellige hold, der kombinerer land- og vandtræning, og fungerer som både stations- og intervaltræning. Det kan du læse om her.

 

Stationstræning

 

På Stationstræning får du muligheden for at prøve kræfter med vores nye træningsstationer, der er placeret i og omkring varmtvandsbassinet. Træningen centreres især ved de syv stationer, og omfatter både styrke- og konditionstræning, hvor vi fokuserer på at ramme alle kroppens store muskelgrupper.

Holdet er særligt velegnet til dig med ledsmerter eller tidligere skader, der godt kunne tænke sig en blød opstart efter en længere periode uden bevægelse og træning. 

StationsTræning foregår i varmtvandsbassinet.

Tilmelding

Stationstræning tilbydes 4 gange i løbet af ugen på følgense tidspunkter:

 

AquaCross Circle

 

AquaCross Circle er en cirkeltræningsform i vand og på land, som tager inspiration fra CrossFit, HIIT-træning og klassisk cirkeltræning. AquaCross Circle er effektivt og tidsbesparende og henvender sig til dig, som gerne vil forbedre både din kondition og din styrke.

Til AquaCross Circle træner vi i intervaller med øvelser som både styrke muskulaturen og forbedrer konditio- nen. Hver træning er sammensat så vi kommer hele kroppens muskulatur rundt og samtidig får pulsen op. AquaCross Circle er det optimale hold for dig, som gerne vil have en effektiv, tidsbesparende og alsidig træning.

AquaCross Circle foregår i 25-meter bassinet.

Tilmelding

AquaCross Circle tilbydes hver onsdag fra 19.00-19.45, og du kan tilmelde dig her.

 

Adgangsgivende armbånd

 

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter. Pris: 150 kr.

 

Holdene starter/slutter 

 

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.