Fra vandskræk til vandglæde

 

Ønsker du at finde glæden i svømmehallen og ved stranden? Vil du gerne kunne svømme med dine børn eller børnebørn, men fik du det aldrig lært? Eller vil du bare gerne overvinde en frygt for vand?

Vores to hold: ”Fra VandSkræk til VandGlæde” og ”Fra VandGlæde til Svømmeteknik” er målrettet dig, der enten er vandskræk, utryg ved vand eller ikke kan svømme! Her er hele varmtvands- bassinet i svømmehallen til rådighed og vores dygtige uddannede instruktører vil tage udgangspunkt i den enkelte deltager, således at alle udfordres og mødes på sit eget niveau. Vær opmærksom på at begge hold er for voksne.

Vi lægger i undervisningen vægt på, at:

Alle der starter ved sæsonstart vil blive inviteret til et opstartsmøde. Starter du midt i sæsonen, vil den indledende snak typisk foregå telefonisk.

Vores to hold kan du læse mere om herunder.

 

Fra Vandskræk til Vandglæde

 

Holdet er for voksne, som enten har vandskræk eller er utrygge ved at opholde sig i vand og som ønsker at finde glæden ved svømning/bevægelse i vandet.

Holdet undervises i grundlæggende tilvænnings-, vejrtræknings- og fremdriftsøvelser og svømning på begynderniveau, der har til formål at gøre dig tryg ved at opholde dig i vandet og få gode forudsætninger for at lære at svømme.

Undervisningen foregår i vores varmtvandsbassin, så vi kan gå stille og roligt frem med undervisningen.

Tilmelding

"Fra vandskræk til vandglæde" udbydes 2 gange om ugen på følgende tidspunkter:

 

Fra Vandglæde til Svømmeteknik

 

Holdet er for voksne, som har overvundet sin vandskræk eller ikke længere er utrygge ved at være i bassinet, men endnu ikke kan svømme en til to banelængder i 25-meter bassinet.

Instruktøren på holdet vil fokusere på at forbedre dine svømmetekniske færdigheder og klæde dig på til at kunne begå dig sikkert og effektivt i vand, enten som motionsform eller til øvrige fritidsinteresser, såsom dykning, sejllads, paddleboard, roning eller lignende.

Undervisningen foregår i vores varmtvandsbassin

Tilmelding

"Fra Vandglæde til Svømmeteknik" tilbydes 3 gange om ugen på følgende tidspunkter:

 

Adgangsgivende armbånd

 

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

Det adgangsgivende armbånd koster 150 kr.

 

Sæsonen starter/slutter

 

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.