Velkommen hos Lystrup Svømning

Lystrup Svømnings bestyrelse og instruktører byder dig og/eller dit barn hjertelig velkommen som medlem eller gæst i svømmehallen.

Vi håber, at du/I får en masse gode, sjove og lærerige oplevelser i bassinerne - både det på 25 meter og i vores varmtvandsbassin.
For os er det vigtigt, at såvel hygiejne, sikkerheds og etiske retningslinjer overholdes både i omklædnings- som i svømmehalsområdet. Det beder vi dig læse nedenstående punkter igennem, da det vil give dig en bedre forståelse for miljøet og kulturen i svømmehallen.

Vi ønsker dig/jer rigtig god fornøjelse i bassinerne!

Med venlig hilsen
Lystrup Svømning - Bestyrelse og Instruktører

 

Afvaskning/hygiejne

Alle svømmere skal vaske sig grundigt, med sæbe og uden badetøj, inden benyttelse af svømmehallen. Dette gælder også efter toiletbesøg. I vores omklædningsrum har vi et stort udvalg af krops- og håndsæber fra IDHair's kollektion Klean - hygienic performance, som du frit kan benytte dig af, inden turen i bassinet. 

Af hensyn til hygiejne, bedes langt hår være sat op eller under en badehætte. Smykker og sminke skal du tage af inden svømning. Vi appellerer til brug af badedragt og badebukser/ badeshorts, og kan bortvise svømmere i tøj og undertøj, såfremt det skønnes at tøjet belaster vandkvaliteten og hygiejneforholdene. I bedes læse vores særskilte hygiejne- og sikkerhedsskilte, der hænger rundt omkring i omklædningsrum og svømmehallen.

 

Ophold i omklædningsrum

Du må først benytte omklædningsrummet 20 minutter før, at din svømmeundervisning starter. Således skabes de bedst mulige forhold til omklædning samt rengøring af omklædningsrummene. Lystrup Svømning giver dig i særlige tilfælde mulighed for at låne et par blå overtrækssko. Vi ser dog helst, at du som forælder færdes uden sko eller i badesandaler i svømmehallen, da sand og skidt fra dine sko nemt trænger igennem de blå plastikfutter. Vi henviser her til at alle - såvel børn som voksne - til at stille deres sko i skohylderne, inden i går i omklædningen.

Vores retningslinjer er, at børn fra de starter i 0. klasse som udgangspunkt skal klæde om i eget omklædningsrum, hvilket betyder fra de er omkring de 6 år. Er dit barn tæt på denne alder og har svært ved selv at håndtere omklædning, så er det godt at begynde at træne omklædning med barnet. Vi forventer at børn, der er startet i 0. klasse kan klæde om i eget omklædningsrum efter efterårsferien. Voksne har aldrig adgang i modsatte køns omklædningsrum.

 

Vigtigste sikkerhedsregler

Ved ophold i og omkring vores bassiner, skal I være særligt opmærksomme på, at det ikke er tilladt, at:

 

Fotografering

Det er ikke tilladt at tage billeder i svømmehallen, sauna eller omklædningsrum (der henvises til skiltning i omklædningsrummene og på balkon). 

Det er kun tilladt at tage billeder i svømmehallen efter aftale med instruktøren eller livredder og kun af sit eget barn. Derudover er det ikke tilladt at offentliggøre billeder uden tilladelse fra personerne på billedet.

 

Mistet armbånd

I Lystrup Svømning har alle medlemmer et personligt adgangsgivende armbånd, som giver adgang til omklædningsrum, og derfor skal medbringes til hver træning. Disse armbånd har en levetid på min. 2 år, og kan således bruges fra sæson til sæson.

Mister du/I jeres armbånd kan et nyt armbånd købes ved henvendelse i Front Desk. Et nyt armbånd koster 150 kr.

 

Spørgsmål

Vi ønsker en åben dialog med medlemmer og forældre, hvorfor vi beder jer at henvende jer til os, hvis I har tvivlspørgsmål eller behov for dette. I første omgang bedes du tage kontakt til instruktøren på det pågældende hold. Dette gælder for alle svømmehold, og på børneholdene er det altid bedst at henvende sig under børnenes frisvømning sidst i svømmetimen. Instruktøren kan herefter vurdere, om spørgsmålet kan besvares på stedet, eller om du eller instruktøren skal kontakte kontoret for svar.

Hvis har har spørgsmål i forbindelse med tilmelding af hold eller medlemskab, henviser vi til at du gennemlæser denne side, inden du henvender dig til os. 

 

Ophold i sauna

Vi gør opmærksom på, at du ikke bør opholde dig mere end 20 minutter i saunaen ad gangen. Vi beder dig tage hensyn i saunaen, hvorfor stærktlugtende cremer og salte ikke må benyttes. Der må ligeledes ikke hældes vand på ovnen i saunaen. Ved ophold i saunaen har vi desuden følgende regler:

Derudover er det ikke tilladt, at:

 

Neopren blebadebukser til babyer

Lystrup Svømning har valgt at kræve Neopren blebadebukser – både for at gøre svømmeoplevelsen mere bekymringsfri for forældre og instruktører, der ikke skal bekymre sig om uheld i vandet, men også for at undgå nedlukning og rensning af bassinet.

Blebørn har derfor kun adgang til vores svømmebassiner, hvis de er iført engangsbadeble og Neopren blebadebukser. Blebadebukserne – og -dragterne fra Neopren har en bred kant som sidder tæt ved ben og mave, så der ikke kan ske lækage, og de er samtidig smidige, hvilket gør dem nemme at få både af og på. Disse kvaliteter giver desuden god komfort for børnene.

Neopren blebadetøj kan købes i Lystrup Svømnings webshop eller ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter. Neopren blebadetøj sælges desuden fra flere andre steder såvel online som i butikker.

 

Klublokaler og og andre faciliteter i Momentet

Med opførelsen af Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter har vi fået nye, inspirerende klubfaciliteter, der kan fordre til glæde, samvær og leg for medlemmer og gæster. I Momentet kan du blandt andet opleve:

 

Det kan du forvente af Lystrup Svømning