Svømmetræningstilbud for voksne

 

Lystrup Svømning har forskellige svømmetilbud til voksne, som alle rummer muligheden for at tilgodese den enkeltes ønske om at dygtiggøre sig i vandet. På alle vores undervisningstilbud til voksne hjælper vi dig gerne med at sætte mål for din træning uanset dit svømmeniveau og dine behov. De forskellige træningstilbud er inddelt efter forskellige niveauer som du kan læse meget mere om herunder.

 

Svømmeteknik Basic

 

Svømmeteknik Basic er for begyndere/let-øvede svømmere, hvor du introduceres til stilarterne - crawl, brystsvømning og rygcrawl. Som supplement til den svømmetekniske træning underviser instruktørerne også i andre svømmefærdigheder såsom bjærgning, spring og dyk tilpasset den enkeltes ønsker og niveau.

Det er en forudsætning, at du er fortrolig med vandet, så du kan begå dig på dybt vand, og er parat til at blive undervist med hovedet under vandet. 

Tilmelding

Svømmeteknik Basic tilbydes hver lørdag fra kl. 9.45-10.30, og du kan tilmelde dig her.

 

Svømmeteknik Classic

 

Svømmeteknik Classic er et hold målrettet forholdsvis stærke og let-øvede svømmere. For at deltage på holdet, er det en forudsætning, at du kan svømme crawl, rygcrawl og brystsvømning på fortsætterni- veau - mindst 100 meter uden pause.

Vi arbejder med at optimere din svømmestil, vejrtrækning, balance samt arbejder med øget ”tempo”, så du med tiden kan svømme længere distancer. Som supplement til svømmetræningen styrkes dine færdigheder indenfor dyk, hovedspring, vendinger i vandet og vandtrædning efter behov og dine egne ønsker.

Nuværende pris gældende fra 1. april 2023: 645 kr.
Pris for hel sæson: 1.745 kr.

Tilmelding

Svømmeteknik Classic tilbydes 2 gange om ugen på følgende tidspunkter: 

 

Svømmeteknik Crawl

 

Svømmeteknik Crawl er et hold for let-øvede/øvede svømmere samt triatleter, der ønsker at forbedre deres crawl og rygcrawl.

Formålet er at forbedre din crawl/rygcrawl med henblik på at optimere udholdenhed og svømmestil, så du på sigt kan svømme længere distancer. Der indlægges løbende svømmetest, så du har et realistisk billede af dit svømmetempo. Træningen niveauopdeles og suppleres med puls- og samarbejdsøvelser.

Tilmelding

Svømmeteknik Crawl tilbydes hver onsdag fra 18.15-19.00, og du kan tilmelde dig her.

 

Svømmeteknik Crawl Xtra

 

Svømmeteknik Crawl Xtra er et hold for særligt gode svømmere som triatleter, som ønsker at træne samt efter programmer, der optimerer såvel teknik samt udholdenhed. Dette betyder blandt andet at intervaltræning er en hyppig del af undervisningen.

Det er muligt på dette hold at lave individuelle programmer samt øve hurtighed og styrke. For at deltage på holdet er det en forudsætning, at du kan svømme crawl på, fortsætter niveau - mindst 200 meter uden pause.

Du behøver selvfølgelig ikke være triatlet for at deltage på holdet - det kan også være du bare har svømmet crawl i en længere periode, og godt kunne tænke dig at blive udfordret på teknikken, styrken og udholdenheden. 

Tilmelding

Svømmeteknik Crawl Xtra tilbydes hver tirsdag fra 20.15-21.15, og du kan tilmelde dig her.

 

OpenWater - Træn dine skills

 

Holdet er for dig, der enten har lyst til at prøve kræfter med Open Water Svømning og/eller som vil forbedre din svømmestil, så du i højere grad opnår kvalifikationer og overblik i Open Water aktiviteter. Holdet er for alle og der er ingen krav til nuværende svømmeteknik. Når man svømmer Open Water, er der garanti for store naturoplevelser, og hvis du går med en lille drøm om en dag at lave en triatlon, er det også typisk Opwn Water, der svømmes ved stævner. Strøm, bølger og manglende sigtbarhed er blot tre af mange udfordringer i åbent vand som vi selvfølgelig kommer til at arbejde med.

På holdet vil du blive introduceret til svømning i Open Water og klædt på til at komme ud i det åbne hav igennem en lang række målrettede svømmeøvelser! Du vil i løbet af sæsonen også gennemgå og opnå færdigheder inden for livredning- og sikkerhedsøvelser, som er nødvendige når man svømmer Open Water.

Undervisningen vil foregå i vores 25-meters bassin og ved havet, når vind og vejr tillader det.

Nuværende pris gældende fra 1. april 2023: 695 kr.
Pris for hel sæson: 1.945 kr.

Tilmelding

Open Water svømning tilbydes hver tirsdag fra 20.15-21.15, og du tilmelder dig her.

 

Adgangsgivende armbånd

 

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

Det adgangsgivende armbånd koster 150 kr.

 

Sæsonen starter/slutter

 

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.