Voksne med fysisk funktionsnedsættelse

 

Vandgymnastik målrettet voksne med fysisk funktionsnedsættelse

Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter tilbyder faste hold for voksne med fysisk handicap eller funktionsnedsættelse. Der skal være mulighed for at alle kan få glæde af træning og aktivitet i vandet, hvorfor vi har en række faciliteter, som rummer alle typer af brugere – uanset hvilke udfordringer, man skulle have. Disse faciliteter finder du nederst på siden.

Vi tilbyder 2 ugentlige hold med vandgymnastik/vandtræning målrettet voksne med fysisk handicap og funktionsnedsættelse. Det ene hold vil være med en personlig ledsager i vandet, mens det andet er for personer, der med funktionsnedsættelser eller andet fysisk handicap godt kan være i vandet uden en ledsager.

Begge hold er for personer med fysiske handicap eller funktionsnedsættelser. Hvis du har spørgsmål vedrørende de to hold, og er i tvivl om hvilket du gerne vil tilmeldes, må du meget gerne kontakte os på mail: sport@lystrupsvoemning.dk eller mobil: 22 53 78 01.

 

Undervisning

 

På begge hold fokuserer vi på at bruge det varme vand til at få løsnet op i ømme muskler og led og til at styrke disse på en skånsom men effektiv måde. Det er ikke at krav at du kan svømme, da fokus i træningen vil blive på andre typer bevægelse i vandet. Bassinet vi træner I er 130 cm dybt i den ene ende og 140 cm dybt i den anden. Vandet er altid 34 grader varmt og skaber rammen for en behaglig træning af muskler og led.

Der er afsat en time til begge hold, hvoraf 35-45 minutter er fastlagt til fælles vandgymnastik og træning. Den resterende tid kan bruges på at nyde det varme vand og få pulsen ned igen, små svømmeture i bassinet eller træning med vores træningsudstyr på land (håndvægte, elastikker og yoga-måtter).

 

Voksne med funktionsnedsættelse - uden ledsager

 

Holdet for voksne med fysisk funktionsnedsættelse eller handicap, der ikke har behov for en personlig ledsager med i vandet tilbydes på følgende tidspunkt:

Tilmelding

Holdet tilbydes på følgende tidspunkt hver tirsdag:

 

Voksne med funktionsnedsættelse - med ledsager

 

Holdet for voksne med fysisk funktionsnedsættelse eller handicap, der har behov for en personlig ledsager i vandet tilbydes på følgende tidspunkt:

Tilmelding

Holdet tilbydes på følgende tidspunkt hver tirsdag:

 

Faciliteter

 

Lystrup Svømning tilbyder følgende handicapvenlige faciliteter:

 

Adgangsgivende armbånd

 

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

Pris: 150 kr.

 

Holdet starter/slutter

 

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.