Etniske Kvinder - 12-turskort

Antal tilmeldte: 7/100 Alder: 15-99 Køn: Kvinder Pris: 980,00 DKK
12/08/2022 - 23/06/2023 Momentet Varmtvandsbassin Onsdag 09:30-11:15
Beskrivelse

Svømmeteknik Basic og AquaFitness

Holdet for etniske kvinder er en kombination af træning i vand og AquaFitness samt mulighed for at svømme i vores varmtvandsbassin og benytte spabadet til afslapning og velvære. Målet med holdet er at tilbyde foreningsaktiviteter til kvinder af anden etnisk baggrund, introducere til svømmefærdigheder og tilbyde motion i form af AquaFitness og bevægelse i vandet.

I holdtiden bliver der lukket af til svømmehallen, således der er respekt for, at der ikke er mænd tilstede. Holdet er et foreningshold, hvorfor der skal oprettes medlemskab til holdet for at del- tage i undervisningen.


Adgangsgivende armbånd
Adgangsgivende armbånd! Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter har et elektronisk adgangssystem. Derfor skal ALLE ved oprettelse af medlemskab til Lystrup Svømning investere i et adgangsgivende armbånd. Armbåndet er personligt og koster 150 kr. Armbåndet bliver udleveret fra mandag d. 13. juni. Her vil det være muligt at vælge mellem flere forskellige størrelser og farver. Hvis I er en familie kan i altså få flere farver!
150,00 DKK

Pris: 980,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører