MotionsPolo

Antal tilmeldte: 8/25 Alder: 17-99 Pris: 595,00 DKK
12/08/2022 - 23/06/2023 Lystrup Svømmehal 25m bassin Mandag 19:30-22:30Torsdag 19:30-22:30
Beskrivelse

Målet for holdet er først og fremmest at give en introduktion til sporten helt fra grunden og via svømme- og boldtræning at give deltagerne motion på en meningsfyldt og sjov måde. Det sociale element ved holdspillet er vægtet højt. Det er en fordel med grundlæggende svømmeegenskaber. Ønsker du at deltage i kampe, skal du tilmelde dig Senior herrer (vandpolo 2. division) / er du kvinde, skal du tilmelde dig Senior damer.

Vandpolo er en holdsport, der minder om håndbold, og er bl.a. kendt for de karakteristiske huer. Vandpolo er en sport, der er fyldt med action, taktik, høj intensitet og en unik holdånd. Vandpolo spilles i et 25 x 12,5 m bassin med mål i hver ende og med 7 spillere pr. hold, plus udskiftere. En kamp varer 32 minutter, fordelt over 4 perioder.

Til vandpolo for spillere fra 13 år til senior lægger vi vægt på at:

  • Tilbyde en effektiv træning, hvor pulsen og svømmeintensiteten er høj

  • Øve boldhåndtering samt kamptræning

  • Udføre tekniske og taktiske øvelser

  • Styrke holdånden og det sociale samvær

  • Deltage i kampe og turneringer i forskellige niveauer, så både nye og rutinerede spillere bliver udfordret

     


Adgangsgivende armbånd
Adgangsgivende armbånd! Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter har et elektronisk adgangssystem. Derfor skal ALLE ved oprettelse af medlemskab til Lystrup Svømning investere i et adgangsgivende armbånd. Armbåndet er personligt og koster 150 kr. Armbåndet bliver udleveret fra mandag d. 13. juni. Her vil det være muligt at vælge mellem flere forskellige størrelser og farver. Hvis I er en familie kan i altså få flere farver!
150,00 DKK

Pris: 595,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører