Vandpolo U11

Antal tilmeldte: 4/25 Årgang: 2011-2014 Pris: 895,00 DKK
12/08/2022 - 22/06/2023 Lystrup Svømmehal 25m bassin Mandag 18:30-19:30Torsdag 18:30-19:30
Beskrivelse

Holdet er et tilbud til piger og drenge, som er glade for aktivitet i vand, leg med bolde og masser af udfordinger. Det er ikke et krav, at du skal være god til at svømme for at gå på holdet, men du skal kunne lide vand og at få vand i hovedet. På holdet trænes der både svømning, lege og øvelser med små vandpolo bolde. Der vil derfor være masser af sociale lege.  

U11-U13

Vandpolo er for børn, som kan lide holdsport og ønsker en vandsport med masser af aktiviteter, udfordringer og målrettet træning. Vandpolo minder meget om håndbold, og du behøver ikke være en supersvømmer for at starte. Det er dog en forudsætning, at du kan begå dig i vand og ikke har noget imod at få vand i hovedet.

Til træning i vandpolo lægger vi særlig vægt på, at
• Vandpolo for børn skal være sjovt, spændende og lærerigt
• Vandpolo for børn spilles efter fairplayregler og på kortere bane
• Barnet får en forståelse for vandpolo som sport
• Barnet lærer boldbehandling, kaste/gribe vandtrædning samt at svømme med bolden • Alle spillere, både nybegyndere og øvede, føler sig som en vigtig del af holdet

Crawl er måden, man kommer frem på i vandpolo. Derfor foreslår vi, at barnet også tilmeldes et børnesvømmehold.


Adgangsgivende armbånd
Adgangsgivende armbånd! Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter har et elektronisk adgangssystem. Derfor skal ALLE ved oprettelse af medlemskab til Lystrup Svømning investere i et adgangsgivende armbånd. Armbåndet er personligt og koster 150 kr. Armbåndet bliver udleveret fra mandag d. 13. juni. Her vil det være muligt at vælge mellem flere forskellige størrelser og farver. Hvis I er en familie kan i altså få flere farver!
150,00 DKK

Pris: 895,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører