AquaFitness Gravide - 20-turskort

Antal tilmeldte: 9/100 Alder: 15-99 Køn: Kvinder Pris: 1.920,00 DKK
12/08/2022 - 23/06/2023 Momentet Varmtvandsbassin Mandag 13:00-13:45Tirsdag 19:45-20:30Torsdag 09:45-10:30Torsdag 17:15-18:00 Lystrup Svømmehal 25m bassin Lørdag 09:00-09:45
Beskrivelse

AquaFitness giver alle gravide mulighed for at dyrke målrettet motion igennem hele graviditeten. træning i vand er ideel for gravide, da vægten af maven ‘ophæves’, så du kan koncentere dig om at træne og styrke din krop. Følelsen af vægtløshed gør, at du kan træne uden at føle dig overbelastet eller træt.

undersøgelser viser, at det er sundt for gravide at dyrke motion, hvilket gør dig bedre rustet til fødslen og tiden efter. Motion under graviditeten hjælper dig godt på vej til bedre at opnå din normalvægt efter fødslen.

Er du i tvivl, om du i din situation kan holde til træningen, så anbefaler vi, at du tager en snak med din læge. Derudover er det vores klare anbefaling, at du mærker efter, hvad netop du kan holde til – ingen graviditeter er ens og vores instruktører tilrettelægger programmet således, at du altid kan lave øvelserne i dit helt eget tempo med den intensitet, der passer dig.

Du er ved køb af medlemskab i form af klippekort velkommen på AquaFitness Gravid træning 5 gange om ugen. Der bliver lagt vægt på at træne med høj puls og dermed øge forbrændingen og styrke kredsløbet. Styrke dine muskler og led, som især belastes under graviditeten og tiden bagefter. Vi træner bevægelighed, især i din ryg og i dit bækken – der vil altid være musik, der er motiverende og understøtter den valgte aktivitet. Nogle af dagene har et specifikt fokus – læs mere herunder.

Træning med særligt fokus på bækkenet

Mandag vil der være et større fokus på træning af bækkenet. Mange gravide oplever i løbet af deres graviditet ømhed over lænden og/eller i bækkenet. Ofte skyldes det, at du begynder at gå med mindre skridt, og derved kan komme til at vralte afsted. Ved at vralte, kommer du ofte til at gå uden at have nogen bevægelse i ryggen og dette kan medføre ømhed i lænd og bækken. Ved træning i varmtvandsbassin, vil du opleve at dine led holdes varme under hele træningen. Du får derved en mere smidig fornemmelse, når du laver øvelserne.

Træning med særligt fokus på overvægt i forbindelse med din graviditet

Torsdag morgen er vores plus sizes hold. Holdet er målrettet dig, som er gravid og har over- vægtsproblemer. træning på dette hold har igennem bevægelser i vand et øget fokus på at bryde overvægtens onde cirkel. Motion kan have betydning for din babys udvikling, og kan derfor potentielt beskytte udvikling af overvægt, type-2-diabetes og andre livsstilssygdomme senere i livet. Alle er velkommen til AquaFitness Gravid træning torsdag morgen, dog med tanke på at træningen er specialiseret til plus size gravide.

Vi tilbyder AquaFitness Gravide på 4 træningstider om ugen i varmtvandsbassin samt 1 træningstid om ugen i vores 25-meters bassin.


Adgangsgivende armbånd
Adgangsgivende armbånd! Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter har et elektronisk adgangssystem. Derfor skal ALLE ved oprettelse af medlemskab til Lystrup Svømning investere i et adgangsgivende armbånd. Armbåndet er personligt og koster 150 kr. Armbåndet bliver udleveret fra mandag d. 13. juni. Her vil det være muligt at vælge mellem flere forskellige størrelser og farver. Hvis I er en familie kan i altså få flere farver!
150,00 DKK

Pris: 1.920,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører