SaunaGus og Wellness - 12-turskort

Antal tilmeldte: 2/100 Alder: 15-99 Pris: 1.200,00 DKK
12/08/2022 - 23/06/2023 Momentet Varmtvandsbassin Mandag 07:00-08:30Onsdag 20:30-22:00Lørdag 16:30-18:00Søndag 16:30-18:00
Beskrivelse

SaunaGus

SaunaGus foregår både i Wellness-sauna og vores Vildmarks-sauna – SaunaGus kan
være afslappende, beroligende, livsgivende og give dig fornyet energi – det hele
afhænger af gusmesterens valg af dufte, musik og lys. under en SaunaGus hælder gus- mesteren vand og æteriske olier på saunaovnen for at skabe duft og aroma i saunaen, som har forskellige kvaliteter. Gusmesteren fordeler damp og varm luft i saunarummet ved at vifte og svinge med håndklæder for at skabe behagelige varme vindstød. SaunaGus er den perfekte måde at få den optimale oplevelse ud af vores saunaer og gusmester bestræber sig på altid at give dig den bedst mulige gus-oplevelse.

Det vil altid være en uddannet Gusmester, som står for SaunaGus i Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter.

Wellness

Har du svært ved at finde tid til at komme helt ned i gear og mærke roen og velværen? Så
er Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenters faciliteter klar til at hjælpe dig. Vi har to eksklusive, specialdesignede saunaer klar til at varme din krop helt igennem og vores certifice- rede gusmester står klar til at give dig en aromatisk og behagelig oplevelse i varmen. til dig der ønsker et koldt gys før eller efter saunaophold/SaunaGus, er der i forbindelse med saunaerne en bruseniche med en koldvandspand.

Vi har også et stort spabad med boblende og beroligende varmt vand, som bringer din krop helt i ro. I vores store varmtvandsbassin kan du flyde rundt og nyde varmen eller du læne hovedet tilbage og nyde roen med ørerne under vandet. I varmtvandsbassinet er også en bænk med masserende massagedyser, hvor du kan sidde og slappe af og lade blikket hvile på de flotte kunstværker på væggene.

Hvad får du ud af et kontingent til SaunaGus/Wellness

Hvis du kunne tænke dig at nyde vores dejlige wellnessfaciliteter på en fast basis og få glæde og gavn af roen og velværen, kan du vælge at tilmelde dig enten ved køb af et sæsonkontingent eller et 12-turskort og deltage på holdets 4 ugentlige planlagte tider. Formålet med Sauna- Gus/Wellness holdet er at få krop og sind helt ned i gear, så dine batterier lades op. Der vil være fokus på forbindelsen mellem krop og sind, samt de effekter vi kan få ud af at give begge dele ro og positiv opmærksomhed. Der vil hver gang være fastlagte tidspunkter med SaunaGus både i vildmarks- og i wellnesssaunaen. I svømmehalsmiljøet vil loftslyset være dæmpet og du kan nyde faciliteterne til rolig og afslappende musik. Du kan endda træde ud på vores træter- rasse og nyde et brudebad i den friske luft eller hvile på en solseng – giv dig selv et pusterum fra hverdagen og kom til Wellness-aftener, hvor du op til 4 gange om ugen med dit SaunaGus medlemskab kan nyde og opleve et væld af dufte og lyde i Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter.


Adgangsgivende armbånd
Adgangsgivende armbånd! Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter har et elektronisk adgangssystem. Derfor skal ALLE ved oprettelse af medlemskab til Lystrup Svømning investere i et adgangsgivende armbånd. Armbåndet er personligt og koster 150 kr. Armbåndet bliver udleveret fra mandag d. 13. juni. Her vil det være muligt at vælge mellem flere forskellige størrelser og farver. Hvis I er en familie kan i altså få flere farver!
150,00 DKK

Pris: 1.200,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører