Voksne med fysisk funktionsnedsættelse - uden ledsager

Antal tilmeldte: 5/15 Alder: 18-99 Pris: 705,00 DKK
12/08/2022 - 22/06/2023 Momentet Varmtvandsbassin Tirsdag 10:00-11:00
Beskrivelse

Dette hold for voksne med fysisk funktionsnedsættelse, der ikke har behov for at have en personlig ledager med i vandet. 

På begge vores hold for voksne med fysisk funktionsnedsættelse fokuserer vi på at bruge det varme vand til at få løsnet op i ømme muskler og led, og til at styrke disse på en skånsom men effektiv måde. Det er ikke et krav at du kan svømme, da fokus i træningen vil vil blive på andre typer bevægelse i vandet. Bassinet vi træner i er 130 cm dybt i den ene ende og 140 cm dybt i den anden ende. Vandet er altid 34 grader varmt og skaber rammen for en behagelig træning af muskler og led.

Til undervisningen er der afsat 35-45 minutter med fastlagt fælles vandgymnastik og vandtræning. Den resterende tid bruges på at nyde det varme vand og få pulsen ned igen, små svømmeture i bassinet eller træning med vores træningsudstyr på land (håndvægte, elastikker og yoga-måtter).

Ekstra information for voksne med særlig behovtryk på link: Information om særlig behov


Adgangsgivende armbånd
Adgangsgivende armbånd! Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter har et elektronisk adgangssystem. Derfor skal ALLE ved oprettelse af medlemskab til Lystrup Svømning investere i et adgangsgivende armbånd. Armbåndet er personligt og koster 150 kr. Armbåndet bliver udleveret fra mandag d. 13. juni. Her vil det være muligt at vælge mellem flere forskellige størrelser og farver. Hvis I er en familie kan i altså få flere farver!
150,00 DKK

Pris: 705,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører